Inschrijfformulier Puppy Basis

Praktische handvatten voor de opvoeding van je pup.

Een pup opvoeden kan een hele uitdaging zijn. Je pup bijt misschien in je handen, springt tegen je aan, eet van alles van straat, trekt aan de lijn, vindt de straat nog wat spannend, maakt dingen kapot of kan geen rust vinden.

In mijn puppybegeleiding kijk ik mee vanuit je pup en leer ik je inzicht te krijgen in zijn gedrag zodat je begrijpt wat hij bedoelt. Je krijgt praktische en direct toepasbare handvaten hoe je de juiste omstandigheden kunt creëren voor dat wat je pup nodig heeft. Je leert onder andere hoe je een vertrouwensband met hem kunt opbouwen. Wat zijn behoeftes zijn, hoe zijn belevingswereld is en hoe je hier op kunt aansluiten. En hoe je je pup vaardigheden kunt laten ontwikkelen om zich veilig en vertrouwd te laten voelen in onze wereld zodat er ontspanning bij jou en je pup is. Ik vind het vooral belangrijk dat er naar praktijksituaties wordt gekeken en niet aan oefeningen op zich. Daarom werk ik enkel met veiligheidscommando’s zoals ‘hier’-komen en ‘wachten (en leer ik je geen rijtje aan oefeningen).

Ik bied twee verschillende puppybegeleidingen aan zodat je kunt kiezen wat je het beste past. Bij de begeleiding op maat gaan we meer de diepte in gaan en kijken we naar jou en je pup als geheel. Beide trajecten zijn bedoeld om je pup ontspannen naar zijn volgende levensfase te begeleiden: de puberteit!

Kosten € 250,- per traject.

 

 • 4 lessen van 45 minuten.
 • Lesboek met praktische informatie voor je pup.
 • Alles over de basisopvoeding van je pup. 
 • Praktijkles in het park.
   Ja, inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
   Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

   * Je ontvangt binnen 48 uur antwoord van mij. Mocht je binnen 48 uur geen antwoord hebben ontvangen controleer dan je spambox/ongewenste berichten of neem contact met mij op.