Inschrijfformulier Kennismakings- of losse les

In deze eenmalige les vertel ik je meer over mijn werkwijze en ontvang je tips.

Misschien heb je nog geen duidelijk beeld over wat je met de opvoeding van je hond wilt. Of wil je eerst kennismaken met mij. Daarvoor kun je deze les gebruiken. Jij kunt je wensen aangeven en kunnen we samen kijken naar waar jij aandacht aan wilt besteden in de omgang en opvoeding met je hond. Ik kan je dan ook vertellen over mijn specifieke aanpak. En als dat op elkaar aansluit kunnen we een volgend traject afspreken. In deze kennismakingsles is er ruimte voor wat vragen. Om uitgebreid op de materie in te gaan is het begeleidingspakket bedoeld.

Daarnaast is een losse les ook geschikt voor klanten die al lessen bij mij hebben gevolgd en weer tegen wat dingetjes aanlopen. Of wil je dat ik een keer met je meekijk als je met je hond op straat loop.

Kosten €65,- per les.

 • 1 les van 45 minuten.
 • Dit eenmalige consult is bedoeld om kennis te maken of korte vragen over je hond te beantwoorden.
 • Je ontvangt tips die jou en je hond op weg helpen.
 • Je komt samen met je hond naar mijn trainingslocatie op Wolfslaar.
 • Dit consult is niet bedoeld om probleemgedrag te bespreken, omdat dit niet in 1 les kan worden ‘opgelost’.
  Ja, inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
  Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

  * Je ontvangt binnen 48 uur antwoord van mij. Mocht je binnen 48 uur geen antwoord hebben ontvangen controleer dan je spambox/ongewenste berichten of neem contact met mij op.