Inschrijfformulier begeleiding op maat

Specialistische begeleiding voor puber-, volwassen- en oudere honden.

Puber:

Misschien herken je dit: je hond is meer gaan blaffen, reageert opeens heftiger op andere honden, is druk of belaagt je in huis of tijdens de wandelingen. Vraag je je weleens af waar je aan begonnen bent? Geloof me, je bent niet de enige. Puberhonden zijn niet voor niets de grootste groep honden die herplaatst wordt.

Met een puberhond kun je tegen dingen aan lopen die je van tevoren niet had voorzien. Er is helaas nog steeds te weinig gerichte aandacht voor een puberhond en wordt er vaak gezegd: ‘het komt vanzelf goed’ of “houd vol!’. Maar intussen zit jij met je handen in het haar. En dus heb je niet zo veel aan deze adviezen. In plaats van nog meer oefeningen te gaan doen of spelletjes aan te leren geef ik je een gericht en speciaal opvoedingsplan dat toegespitst is op jouw hond. Kernwoorden hierin zijn geduld, inzicht, begrip, kaderen, bijsturen, veiligheid en balans. Zodat ook jij weer plezier kunt hebben van jouw puberhond.

Volwassen hond:

Ook voor volwassen honden, en zeker als ze wat ouder zijn, kan begeleiding nog heel nuttig zijn. Het gedrag van je hond kan in de loop van de jaren namelijk veranderen. Meestal gaat dat geleidelijk aan. Totdat je opeens realiseer je je dat je hond niet meer gedegen is die hij was als jongvolwassene. Het is dan fijn om te gaan kijken hoe je zijn leven zo comfortabel mogelijk kunt houden. Door op zoek te gaan naar zijn behoeftes en te gaan kijken waarin hij nog plezier heeft. Zodat jouw hond een blije hond kan blijven tot in zijn laatste levensfase.

Kosten € 300,- per traject.

 

 • 4 lessen van 45 minuten.
 • Lesboek met praktische informatie voor je hond.
 • Specifieke begeleiding voor het gedrag van jouw hond.
 • Praktijkles in het park of wijk.
 • Balans- & coördinatie oefeningen.
 • Extra focus op rasspecifieke kenmerken.
 • Activiteitenplan voor jouw hond.
 • Puberhond werkbladen & handouts.
 • Mogelijkheid tot tussentijds vragen via Whatsapp/mail.
  Ja, inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
  Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

  * Je ontvangt binnen 48 uur antwoord van mij. Mocht je binnen 48 uur geen antwoord hebben ontvangen controleer dan je spambox/ongewenste berichten of neem contact met mij op.