Wie

Mijn achtergrond

Al sinds mijn dertiende spelen honden een belangrijke rol in mijn leven. Toen er eindelijk een schapendoes in ons gezin kwam, hij heette Pjotr, leefde ik helemaal op. Van een introvert, verlegen meisje werd ik heel open en levenslustig. Pjotr wees mij de weg, zoals al mijn veertien honden me hebben gevormd tot wie ik nu ben. Of laat ik het zo zeggen: Ik heb mijn leven gevormd naar de honden om mij heen. Want toen ik uit mijn ouderlijk huis vertrok om te studeren aan de Kunstacademie, besefte ik al snel dat dat niet mijn pad was. Voortaan zou alles om honden draaien.

Aan mijn CV kun je zien dat ik ontzettend veel opleidingen heb gevolgd. Vanaf 1999 heb ik mijn eigen hondenschool. Ook heb ik meerdere nesten Border Collies grootgebracht. De rode draad door mijn carrière is het bij elkaar brengen van hond en mens. Het is mijn passie om mensen iets te leren over honden. En hoe ze samen gelukkig kunnen zijn. Ik geloof oprecht dat ik daarvoor op de wereld ben gezet. En ben ik er trots op dat ik deze kennis via dit mooie bedrijf al ruim 25 jaar kan uitdragen.

Mijn leven deel ik met Sil, Daantje en Guusje (Markiesjes), Switch (Chihuahua) en Sen (Australian Shepherd). Ik vind het heerlijk om hen om me heen te hebben.

 

Barbara en Dakota