Inschrijfformulier Puber Cursus

Puber Cursus - Individuele Begeleiding  (voor  honden van 6 - 24 maanden).

De pup is nu in zijn puberteit gekomen. Onder invloed van zijn hormonen kun je ander gedrag gaan zien. Je pup die voorheen misschien nog gemakkelijk en rustig was, kan nu plots in een doerak veranderen. Hij kan meer op onderzoek gaan en ook zijn gedrag ten opzichte van andere honden veranderen. Pubergedrag bij honden wordt vaak erg onderschat. Op veel hondenscholen is er te weinig gerichte aandacht voor of er wordt gezegd: ‘het komt vanzelf goed’. Toch zitten veel mensen in deze fase van hun hond met de handen in het haar. En redt je het met alleen deze adviezen niet. Ook zijn puberhonden de grootste groep honden die herplaatst wordt. Dat is heel jammer en meestal niet nodig.

Om je puberhond te begeleiden is er meer nodig dan hem wat basisoefeningen of spelletjes te leren. Er is een gericht en speciaal opvoedingsplan nodig. Je krijgt adviezen en handvaten hoe jij je hond in deze lastige levensfase kunt begeleiden. Kernwoorden hierin zijn geduld, inzicht, meebewegen, kaderen, veiligheid, balans, verbinding en plezier.

Kosten € 210,- voor 4 lessen (bij huisbezoek wordt € 0,40/km gerekend).


Ja, inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

* U ontvangt binnen maximaal 48 uur antwoord van ons. Mocht je binnen 48 uur geen antwoord hebben ontvangen controleer dan je spambox/ongewenste berichten of neem telefonisch contact met ons op.