Inschrijfformulier Puppy Cursus

Puppy Cursus - Individuele begeleiding (voor pups van 8 weken – 6 maanden)

In deze begeleiding krijg je inzichten hoe je je pup, als hij er aan toe is, het vertrouwen in het alleen-zijn kan gaan geven. Je gaat snappen hoe een pup het besef heeft dat hij zijn behoeftes niet in huis doet. Ook leer je op welke manier je de nieuwe wereld aan de puppy kan introduceren. En hij daardoor ontspannen met je mee naar buiten kan gaan. Verder leer je hoe je pup ontmoetingen met mensen kan aangaan. En gaan we kijken hoe zijn belevingswereld is, hoe je daar op aan kunt sluiten of deze kunt faciliteren. Soms gaan we ook naar andere locaties zoals de park of bos.

Bijten in handen, opspringen, eten van de straat en bijvoorbeeld bijten in de lijn zijn allemaal herkenbare gedragingen van een pup. Het is fijn te snappen waarom hij dit doet, en hoe je hier mee om kunt gaan. Ontmoetingen met vreemde honden is onoverkomelijk en daarom leer je hoe je dit begeleidt. Verder leer je hoe je puppy heel ontspannen aan een lijn kan meelopen. En hoe je in contact met de pup kunt blijven als hij los van de lijn is. Kortom, een goede leerbasis voor je nieuwe huisgenoot.

Kosten € 210,- voor 4 lessen. Bij huisbezoek wordt € 0,40/km gerekend.


Ja, inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

* U ontvangt binnen maximaal 48 uur antwoord van ons. Mocht je binnen 48 uur geen antwoord hebben ontvangen, controleer dan je spambox/ongewenste berichten of neem telefonisch contact met ons op.