Workshops

Samen Zoeken
Wil jij van je hond ook een echte speurhond maken? In deze workshop leer je hoe je heel eenvoudig een spoortje voor je hond kunt leggen en hem dat spoor kan laten volgen. Deze workshop is ook geschikt voor jonge pups.

Kosten: € 30,- voor 90 minuten (groepsles)

Samen Hond en Kind
In deze workshop maken we je kind vertrouwd met de pup en diens lichaamstaal en behoeften. Ook zullen er diverse spelletjes met hond en kind worden gedaan.
Een leuke, speelse workshop!

Kosten: € 30,- voor 90 minuten (groepsles)

Samen in Balans
Door balanstraining leert je pup concentratie, coördinatie en lichaamsbewustwording. Zo krijgt hij meer zelfvertrouwen en leert hij zijn lijfje beter gebruiken. Tevens is het een mooie socialisatie-ondersteuning en goed voor zijn geestelijke ontwikkeling.

Kosten: € 30,- voor 90 minuten (groepsles)

Samen Spelen
Samen spelen is leuk en verbetert je onderlinge relatie. In deze workshop werk je met tal van denkspelletjes die voor uitdaging, stimulering en vergroting van creativiteit zorgen. Deze manier van spelen voorkomt verveling en is ook al heel geschikt voor jonge pups.

Kosten: € 30,- voor 90 minuten (groepsles)

Samen Ontdekken
Deze workshop wordt in het bos of park gegeven. En gaan we de wereld vanuit het perspectief van de hond bekijken. Aan de hand van accenten uit de omgeving wordt je hond uitgedaagd. Je zult versteld staan wat voor leuks je allemaal met je hond kunt doen!! Door deze vorm van ontdekken zullen je hond (en jij) na afloop lekker moe zijn.

Kosten: € 30,- voor 90 minuten (groepsles)

Samen op stap
Met je hond in gezelschap van andere honden wandelen vergroot de sociale vaardigheid en verdraagzaamheid ten aanzien van andere honden.

€ 60,-  voor 4 wandelingen van 45 minuten (groepsles)

Samen Knallen
In deze specialisatiecursus leert je hond dat harde (knal) geluiden helemaal niet eng hoeven te zijn. En leer je zelf hoe je kunt inspelen op eventueel angstgedrag. Deze cursus is alleen bestemd voor pups die nog geen vuurwerk hebben meegemaakt.

€ 60,- voor 1 theorieles en 2 praktijklessen (Beschikbaar september tot en met december)

Samen naar de dierenarts
Ruim 78% van de honden vertoont angst op de behandeltafel bij de dierenarts. Met de juiste training kun je je hond leren dat medische handelingen niet eng en stressvol hoeven te zijn omdat hij heeft geleerd wat voor handelingen er kunnen gaan gebeuren. Het lesprogramma is i.s.m. dierenartstraining.nl.

€ 60,-  voor 4 lessen van 45 minuten (groepsles)

Op alle workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.