Cursus Samen Leren (Puppy)

Samen Leren
(Puppy Cursus, voor pups van 13 wk -5 mnd). Het thema in deze cursus is ‘Leren”.

Je pup zit nu in een fase waarin leren gemakkelijk gaat. Om je pup goed te kunnen begrijpen leer je te kijken naar zijn non-verbale taal; er zal een wereld voor je opengaan. We gaan aan de slag met de basisopvoeding. Je leert welke commando’s belangrijk zijn voor je hond en hoe je dit kunt aanleren. Bijten in handen, opspringen, eten van de straat en bijvoorbeeld bijten in de lijn zijn allemaal herkenbare gedragingen van een pup. Het is fijn te leren waarom je hond dit doet, en hoe je dit kunt gaan begeleiden.

Onderling gedrag tussen honden vinden we erg belangrijk en leer je hoe je dit goed kunt begeleiden. Verder wordt er ingegaan op ontspannen meelopen aan de lijn, het hier-komen en het optimaal gebruik leren maken zijn lichaam door middel van behendige elementen. We zullen ook geregeld naar andere locaties gaan zoals bos/park etc.

Als je puppy nog jonger is dan 12 weken, kan hij eerst nog enkele lessen in de Pre-Puppy Cursus meedoen. 

Lesdagen: zaterdagochtend (9.00 of 10.00 uur) of woensdagochtend 9.00 uur

Kosten: € 180,- voor 12 lessen (incl. cursusboek)

 


Ik schijf mij ook gelijk in voor de Puber Cursus: NeeJa

Ja, inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

* U ontvangt binnen maximaal 3 dagen antwoord van ons. Mocht u binnen 3 dagen geen antwoord hebben ontvangen controleer dan uw ongewenste berichten of neem telefonisch contact met ons op.