Cursus Samen Groeien (Puber)

Samen Groeien
(Puber Cursus, voor pups vanaf 6 mnd). Het thema in deze cursus is “Groeien”.

Je pup is nu in zijn puberteit gekomen. Onder invloed van zijn hormonen kan hij zich anders gaan gedragen. Dingen die je hem hebt aangeleerd lijken vergeten, je hond zal zijn grenzen gaan verkennen en ook zijn gedrag ten opzichte van andere honden kan veranderen. Als eigenaar kun je dus plotseling tegen ander gedrag van je puber aanlopen. Je wordt in dit proces begeleid en leert wat het bijvoorbeeld betekent als je hond tegen elke boom wil plassen of opeens dingen in huis kapot gaat maken.

We gaan verder met het uitbouwen van oefeningen uit de Puppy-Cursus en er wordt ook nog veel aandacht besteed aan het niet trekken aan de lijn’’, het hierkomen en het gedrag van honden onderling, zeker nu ze in de puberteit komen. Verder leer je hoe je je hond kan leren even rustig in de auto te wachten, omgaan met behendige elementen, hoe hij zijn neus kan gebruiken, op welke manier van spelen leuk is en hoe je optimaal plezier van je hond kunt hebben. De lessen worden ook op andere locaties gegeven zodat de praktijksituaties optimaal in dit leerproces kunnen worden meegenomen.

Lesdagen: Zaterdag 11.00 uur of woensdag 16.00 uur.

Kosten: € 150,- voor 10 lessen

 


Ja, Inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

* U ontvangt binnen maximaal 3 dagen antwoord van ons. Mocht u binnen 3 dagen geen antwoord hebben ontvangen controleer dan uw ongewenste berichten of neem telefonisch contact met ons op.