Inschrijfformulier Pre-Puppycursus

(Voor pups van 8-13 weken). Het thema in deze lessen is ‘Verbinding”.
De nieuwe pup is nog maar net in huis. Tijdens deze begeleiding leer je op welke manier je de verbinding met hem aan kunt gaan. De eerste nachten in huis zijn daarbij al heel belangrijk. Je krijgt inzichten hoe je hem, als hij er aan toe is, het vertrouwen in het alleen-zijn kan gaan geven. Je gaat snappen hoe een pup het besef heeft dat hij zijn behoeftes niet in zijn eigen woonomgeving doet. Ook leer je op welke manier je de nieuwe wereld aan de puppy kan introduceren zodat hij het begrijpt. En hij er ontspannen mee naar buiten kan gaan. Verder leer je hoe de pup ontmoetingen met mensen en honden kan aangaan. En gaan we kijken hoe zijn belevingswereld is, hoe je daar op aan kunt sluiten of deze kunt faciliteren. Soms gaan we ook naar andere locaties zoals de park of bos.

Het is aan te raden om de eerste les al te komen voordat de pup in huis is zodat je al weet hoe je kunt aansluiten op de pup als hij komt.

Kosten € 200 voor 4 lessen. Bij huisbezoek wordt € 0,40/km gerekend.


Ja, inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

* U ontvangt binnen maximaal 48 uur antwoord van ons. Mocht je binnen 48 uur geen antwoord hebben ontvangen, controleer dan je spambox/ongewenste berichten of neem telefonisch contact met ons op.