Gedragstherapie

Gedragstherapie: Samen Veranderen

Probleemgedrag bij je hond kan je dagelijkse leven behoorlijk ontwrichten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je hond agressie vertoont naar andere honden zodat je niet meer ontspannen met hem op straat kunt lopen. Of je hond kan slecht alleen thuis zijn en maakt  hij dingen in huis kapot. Of je hond blaft de hele dag waardoor je last kunt krijgen met de buren.

Probleemgedrag kan ontstaan door vele oorzaken. Er kan onduidelijkheid zijn tussen jou en je hond. Of je hond heeft in zijn jeugd een trauma opgelopen. Soms kan de oorzaak ook niet te herleiden zijn. Gedragstherapie vindt thuis plaats, zodat je hond in zijn eigen leefomgeving geobserveerd kan worden. Tijdens dit bezoek wordt aan de hand van een uitgebreid vragenformulier gezocht naar de oorzaak en ontwikkeling van het gedrag. Na deze analyse en observatie wordt er een diagnose gesteld en een behandelplan/therapie ingesteld die past bij de mogelijkheden van jou en je hond. Daarmee ga je dan zelf aan de slag.
Door te kiezen voor een gediplomeerd gedragstherapeut weet je dat je te maken hebt met iemand die bij een erkende opleiding is opgeleid.

€ 175,- huisbezoek (analyse/behandelplan) & vervolg-evaluatie
(= 30 minuten telefonische afspraak); excl. € 0,38/km

Inschrijfformulier Gedragstherapie


Ja, Inschrijving verplicht mij tot betaling cursusgeld*
Ja, ik ga akkoord met de Alg. Voorwaarden*

* U ontvangt binnen maximaal 3 dagen antwoord van ons. Mocht u binnen 3 dagen geen antwoord hebben ontvangen controleer dan uw ongewenste berichten of neem telefonisch contact met ons op.